MortalinOnline Hygiejnekurser
Mortalin

Valg af kursus

Valg af kursus

Basiskursus i fødevarehygiejne

Basiskurset i fødevarehygiejne sikrer, at du kan arbejde forsvarligt med opvarmning af pølser, brød, pommes frites og lignende. Derudover må du arbejde med fremstilling af smørrebrød med ost og andre ikke letfordærvelige pålægstyper.

Målgruppe:

Isbarer, kiosker og tankstationer som sælger bake-off, franske hotdogs og lignende.

Kurset er også velegnet til at opfriske viden om fødevarehygiejne

Køb kurset her.

Certifikatkursus i fødevarehygiejne

Med et certifikatkursus i fødevarehygiejne kan du arbejde med alle typer af fødevarer og alle former for behandling af fødevarer.

Målgruppe:

Restauranter, catering og offentlige køkkener

Køb det her.

 

Derfor skal du tage dit kursus online

Er du stadig ikke overbevist om, at du skal tage dit hygiejnekursus online? Her har vi samlet nogle af de mange fordele, der er er ved online-formen:

  • Kurserne kan tages både hjemmefra og på arbejdspladsen.
  • Der er ingen ventetid og ingen transporttid.
  • Kurserne er simpelt opbygget og kræver ikke, at du er superbruger af pc.
  • Al den tid der for brug for til læring.
  • Tag den afsluttende prøve online.