Valg af kursus
Basiskursus i fødevarehygiejne
Basiskurset i fødevarehygiejne sikrer, at du kan arbejde forsvarligt med opvarmning af pølser, brød, pommes frites og lignende. Derudover må du arbejde med fremstilling af smørrebrød med ost og andre ikke letfordærvelige pålægstyper.
Målgruppe:
Isbarer, kiosker og tankstationer som sælger bake-off, franske hotdogs og lignende.
Kurset er også velegnet til at opfriske viden om fødevarehygiejne
Køb kurset her.
Certifikatkursus i fødevarehygiejne
Med et certifikatkursus i fødevarehygiejne kan du arbejde med alle typer af fødevarer og alle former for behandling af fødevarer.
Målgruppe:
Restauranter, catering og offentlige køkkener
Køb det her.
Derfor skal du tage dit kursus online
Er du stadig ikke overbevist om, at du skal tage dit kursus i fødevarehygiejne online? Her har vi samlet nogle af de mange fordele, der er er ved online-formen:
- Kurserne kan tages både hjemmefra, i bussen og på arbejdspladsen.
- Der er ingen ventetid og ingen transporttid.
- Kurserne er simpelt opbygget og kræver ikke, at du er superbruger. Du kan anvende såvel PC, tablet og mobil.
- Du kan bruge al den tid du vil til læringen.
- Tag den afsluttende prøve online.