Basiskursus
Basiskursus i fødevarehygiejne er for ufaglærte, der udelukkende beskæftiger sig med fødevarer, hvor håndteringen medfører en begrænset sundhedsmæssig risiko. Fx ved opvarmning af pølser, brød, pommes frites, bake-off af brød og lignende.
Kurset er desuden velegnet til at opfriske viden om fødevarehygiejne
Kursisterne får viden om
– De grundliggende hygiejneprincipper ved håndtering af fødevarer, især opbevaring, optøning, opvarmning og nedkøling af fødevarer
– Vigtigheden af at udføre arbejde efter regler i henhold til lovgivningens bestemmelser om håndtering af fødevarer
– Viden om fødevarebårne sygdomme
– Personlig hygiejne
– Mikroorganismers forekomst og formering i fødevarer
Køb
Kurset købes via bestillingsformularen der er linket til herunder.
Når du har købt kurset modtager du automatisk en mail med brugernavn og adgangskode og du er hurtigt i gang.
Er du allerede bruger i akademiet og har du købt kurser til andre, sætter vi det bestilte antal kurser ind på din konto og du kan oprette dem til dine medarbejdere.
Klik her for køb af Basiskursus i fødevarehygiejne
Fordelene
Fordelen ved at tage kurset ONLINE er, at kurserne kan tages derhjemme eller på arbejdspladsen. Det gør det nemt for både dig og dine ansatte – ingen ventetid, ingen køretid, men al den tid, der er brug for til læring.
Kurset er meget simpelt opbygget og kræver ikke at brugerne er superbruger.
ONLINE kurser kræver adgang til internettet og når brugerne er oprettet på Mortalins akademi guides de på en nem måde igennem det pensum, som der er nødvendigt for at kunne bestå den afsluttende prøve.
Når kursisterne har bestået den afsluttende prøve, får de et kursusbevis på gennemførelse af kurset og er kurset bestilt af en arbejdsgiver kan arbejdsgiveren selv hente beviset på Mortalinsakademi.dk
Kom godt i gang
Start med at se vores videoer.
Er du kursist, så se video her!
Er du arbejdsgiver/kursusadministrator, så se video her!
Målgruppe
Basiskursus i fødevarehygiejne henvender sig til alle ufaglærte, der beskæftiger sig med tilvirkning af et begrænset varesortiment fx
Isbarer, kiosker og tankstationer som sælger bake-off og franske hotdogs.
Mortalin har mange års erfaring indenfor fødevaresikkerhed og det er med til at sikre kurser med høj faglig kvalitet.
Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg købe kurset via EAN.nr.?
Alle offentlige institutioner og virksomheder kan handle via EAN-nr., nummeret oplyses når du bestiller via formularen.
Jeg har brug for Certifikatkurset – kræver det at jeg gennemfører Basiskurset?
Nej, kurserne er uafhængige af hinanden, og du skal derfor ikke have gennemført Basiskurset for at påbegynde Certifikatkurset.
Hvor lang tid har jeg til at gennemføre kurset?
Du har 1 måned til at gennemføre Certifikatkurset og 3 måneder til at gennemføre Basiskurset fra aktiveringsdatoen.
Er det vigtigt, at jeg får skrevet mit navn rigtigt ved oprettelse?
Ja, systemet lægger automatisk det navn på, som du skriver ved tilmeldingen på dit kursusbevis. Du skal derfor huske at skrive dit fulde og rigtige navn, da det kommer til at stå på dit kursusbevis.
Opdager du, at dit navn er skrevet forkert, så send en mail med dit rigtige navn og hvilket kursus du er i gang med til service@mortalin.dk, så sørger vi for at rette det.
Du kan finde flere spørgsmål og svar i vores faq.