MortalinOnline Hygiejnekurser
Mortalin

Andre kurser

Virksomhedstilpassede kurser

Mortalins virksomhedstilpassede kurser giver medarbejderne viden og kompetence, så de er klædt på til at opfylde de hygiejnekrav, som stilles til netop deres virksomhed.

Medarbejdernes viden om hygiejne er afgørende for fødevaresikkerheden og har i dag højeste prioritet. Et simpelt standardkursus er ikke længere tilstrækkeligt for mange virksomheder.

Derfor skal det enkelte kursus tilpasses virksomhedens produktion og arbejdsprocesser, så det føles relevant og interessant for medarbejderne. Og så arbejdsgiveren er sikker på, at nyeste lovgivning overholdes.

Ét kursus – målrettet din virksomhed

Mortalin tilbyder flere kurser – blandt andet basiskursus i fødevarehygiejne, certifikatkursus i fødevarehygiejne, mærkningskursus, kurser i intern audit og HACCP.

På vores hygiejnekurser sættes der fokus på medarbejdernes forståelse for virksomhedens produktion, produkter og de hygiejneforhold, der er forbundet hermed. Kurserne bygges op omkring virksomhedens kvalitetssystem.

Awareness-kursus

I takt med stigende fokus på skadedyrsbekæmpelse i fødevarevirksomheder er medarbejdernes engagement i skadedyrsprogrammet blevet afgørende. Derfor tilbyder Mortalin et awareness-kursus, der skal øge medarbejdernes ejerskab i virksomhedens skadedyrsprogram.

Formålet med kurset er naturligvis at optimere virksomhedens fødevaresikkerhed, hvilket bedst opnås med veluddannede medarbejdere, der kender de faktorer, der kan få skadedyrsproblemer til at udvikle sig.

Mærkningskursus

Målet med Mortalins mærkningskursus er at opdatere medarbejdernes viden og forståelse omkring korrekt mærkning af egne produkter. Kun med korrekt mærkning sikres virksomheden den optimale fødevaresikkerhed.

Hos Mortalin arbejder vi altid ud fra gældende lovgivning på området. Kurset kommer blandt andet omkring, almen mærkning af færdigvarer, anvendelse af sundhedsanprisninger, opbygning af næringsdeklaration og mærkning af økologiske fødevarer.

Få styr på de forskellige typer af audits

Med et kursus i kvalitetsaudits får virksomhedens medarbejdere fuld forståelse for de forskellige audits inden for fødevaresikkerhed.
Kurset retter sig først og fremmest mod medarbejdere som arbejder med kvalitetssikring og udvikling af kvalitetssystemer, eller som har ansvar for virksomhedens interne audits og auditering af leverandører.

Bliv klædt på til HACCP-arbejdet

Mortalins kursus i HACCP giver deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de får redskaber til at indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP- eller fødevaresikkerhedsteam.

Kurset kommer blandt andet omkring HACCP-principperne, riskovurdering og dokumentation og indholdet opfylder kravene til uddannelse af HACCP-teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000.

Produktionshygiejne

Med et kursus i produktionshygiejne får medarbejderne grundlæggende forståelse for de hygiejneaspekter, der er forbundet med virksomhedens produktion. Det giver hver enkelt medarbejder nøjagtig viden om egen rolle i arbejdet med fødevaresikkerhed og hygiejne i virksomheden.

Mortalins Hygiejnekursus lever op til uddannelseskravene med hensyn til opdatering af medarbejdernes viden om fødevaresikkerhed og hygiejne, som krævet i BRC Global Standard Food og ISO 22 000.

Med et skræddersyet kursus får du praktisk viden om HACCP med særlig fokus på netop din virksomheds CCPer.

 

Kontakt os på service@mortalin.dk hvis du vil vide mere om vores kurser eller se mere på www.mortalin.dk